Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kommunikáció a war alatt

2019.11.08

A háborúk egyre nehezebbek, és emiatt egyre fontosabb, hogy megfelelően használjuk ki a lehetőségeinket. Ironby társunk segítségével összeállítottunk egy kis kiegészítést a war stratégiához, amit kérlek, ismerjetek meg, és próbáljuk meg betartani. Lássuk hát:  

Mindenkinek más és más az időbeosztása, nem egyszerre vagyunk itt. Hasznos persze, ha kezdésnél és a war végénél minél többen vagyunk, de ezt sosem lehet garantálni. Emiatt lenne fontos, hogy aki csak időszakosan jön és tudja, hogy pl van 20 perce, akkor azt a többiek (akik tovább tudnak maradni) hagyják érvényesülni. Pl. Iron benéz a meló szünetében egy rövid időre, és van energiája+nagy kártyája, akkor hagyjuk, hogy ő zárja a támadást 6/8/10 kártyával. Akik meg tovább vagyunk, azok tudunk később is lőni.

Fentihez kapcsolódóan hasznos lenne az is, ha valaki csak rövidebb időre néz be, akkor mondja meg, hogy meddig tud maradni és addig mit szeretne. Lőni, felújítani, ilyesmi. Valaki csak ott lesz, aki ezt észreveszi és segíti benne.

Praktikus lenne war elején megbeszélni, ki mikor tud jelen lenni.

Éjszakai műszak... nos az nehezebb dolog, mert kevesebben vagyunk. Viszont a war nem áll meg a kedvünkért. Iron jelezte, hogy éjjel 1-ig, esetleg 2-ig általában van. Ismeri a stratégiát, vagy komoly ütőkártyája. Ha valaki éjjel van itt, kommunikáljon vele (és a még jelen lévőkkel is persze) mielőtt csak úgy elkezd lövöldözni. Ezt a pár sort beírni nem egy komoly kihívás.

Kicsi pontkülönbségénél ha valaki búra alatt van, akkor nem érdemes akkor kibújni, amikor egyedül van, mert ha max energiája van, akkor talán tud párezer pontot lőni. 

Lényegében az lenne a fontos, hogy kommunikáljunk.

Tudom, hogy nem mindenki szeret csacsogni a játék közben. De ez a játék (legalábbis klub szinten) megkívánja a kommunikációt.

Különben semmi értelme klubban lenni, lehet egyedül is tolni a szekeret...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.